NL
EN
TR
DE
FR

Over UCD Furniture

Bedrijf

Onze succesvolle geschiedenis is wat vandaag de dag vormt de UCD bedrijf tot wat het vertegenwoordigt. Een steeds groeiende onderneming met afzet Europa en Afrika. We zijn momenteel ook gericht op het bouwen van nieuwe markten in UK.

Het zijn deze feiten, ons vermogen, grote voorraad en snelle leveringen, waardoor UCD Furniture tot Europa's grootste onderneming van haar vakgebied te houden.

ONZE FILOSOFIE

Bij UCD Furniture, hebben we vastgesteld dat alleen een hoog niveau van dienstverlening en kwaliteit, onderling verbonden met een briljante prijs / prestatie verhouding, zal voldoen aan onze klanten op lange termijn. Door te gaan met deze attributen te harmoniseren is de belangrijkste focus van ons jong en dynamisch team.

LEVERINGEN

UCD Furniture bied korte productie en levertijden. Door onze grote voorraad in Nederland kunnen we al binnen enkele dagen leveringen bieden aan onze klanten in West Europa.

Onze producten

Onze collectie is niet alleen aan te passen aan de huidige trends en klassiekers die u kunt vinden op de markt, maar ook aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze sterke affiniteit met klanten stelt ons in staat om onze collectie aan te passen aan de re-quests van onze klanten en behoeften.

Bij UCD, onze producten bestaan uit woon en slaap series. Het is pas na het ondergaan en nauwkeurige selecties criteria, in termen van kleur, design, model en materiaal dat we de productie van onze goederen in de landen Italië en Turkije toestaan.

Innovatie, zoals de kunst van het samenvoegen van diverse materialen en stijlen, maakt UCD Furniture een marktleider met hoge normen. De collectie 2014 biedt een breed scala van meubels die bij alle budgets past.

 

UCD Logistics and warehouse The NetherlandsFactory ItalyFactory Turkey